Условия за ползване

Условия за ползване

Ползването на сайта Ecogulgaria.tv е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.
Ако, не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и не посещавате този сайт.
1. Този сайт и съдържанието му се предоставят за Ваше удобство. Съдържанието на страниците на Ecogulgaria.tv се предоставя на база „както е“ и „както е на разположение“. Ecogulgaria.tv не гарантират, че страници в глобалната мрежа ще бъдат непрекъснато на разположение или, че в тях не е възможно появяване на грешки. Издателите на сайта, не носят отговорност за технически грешки или пропуски, както и за всички проблеми, които могат да възникнат поради случайни технически фактори или злонамерена външна намеса.
2. Потребителят изрично се съгласява да използва Ecogulgaria.tv изцяло на свой риск.
3. Ecogulgaria.tv се стреми да получи и публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. Когато източникът не е цитиран, това е публично достъпна информация, за която Ecogulgaria.tv не носи отговорност..
4. Ползването на всички материали, включително отпечатване на страници, за лични нужди е свободно, за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника – Ecogulgaria.tv и поставянето на връзка към него.
5. Информацията която събира Ecogulgaria.tv от своите потребители, не съдържа лични данни за лицата, предоставя се доброволно, нейната достоверност не се проверява и служи единствено за улеснение на потребителите. Събраната информация не се предоставя на трети страни, с изключение на предвидените в закона случаи.
6. Ecogulgaria.tv не носи отговорност за информация въведена от потребителите на сайта, включително данни в специализирани рубрики.
7. Ecogulgaria.tv не носи отговорност, за всякакви възможни повреди и ущърб, свързани с компютърното оборудване на потребителя ползващ настоящия сайт или друга негова собственост, причинени в следствие на достъпа до настоящия сайт и неговото ползване.
8. Ecogulgaria.tv не поема отговорност за преки или косвени вреди, които са в резултат от ползването или невъзможността за ползване на сайта или свързаните и предоставяни услуги.
9. Сайтът съдържа връзки към други сайтове, където Ecogulgaria.tv няма контрол и не носи отговорност за съдържанието на намиращата се там информация. Връзката към други сайтове не означава, че Ecogulgaria.tv одобрява или неодобрява предлаганите там продукти или услуги.
10. Ecogulgaria.tv си запазва правото по всяко време да извършва промени без предупреждение.
11. Използваме рекламни фирми-трети страни за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.
С приемането на настоящите условия за ползване на сайта, Вие декларирате, че осъзнавате възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения при осъществяване на Интернет връзката до уебсайта, които могат да възникнат независимо от положената грижа от страна на Ecogulgaria.tv.