«

»

апр. 25

Био разнообразието. Всички ние сме част от него.

300.jpgВъв връзка с „Международната година на био разнообразието 2010“ Представителството на Европейската комисия в България обявява конкурс за снимка на тема „Био разнообразието. Всички ние сме част от него.“

В конкурса могат да участват всички български граждани или граждани на ЕС, които пребивават в България, на възраст над 18 години независимо от своя опит. Всеки участник може да подаде до три снимки за конкурса.

Темата на снимката трябва да отразява темата на конкурса като представя възгледа на автора за състоянието на биоразнообразие в България и/или човешките дейности, свързани с неговото опазване. Тя трябва да изразява лично виждане и да може да впечатли широката публика със своя оригинален, творчески и естетичен подход. Кандидатите трябва да изразят положително виждане, представено в артистична, документална, хумористична или художествена светлина, като заснемат лична или обществена ситуация.

12-те финалисти на конкурса, определени от независимо професионално жури, ще бъдат обявени и наградени в средата на юли 2010 г. на специална церемония в София, с което ще се даде начало на обиколката на изложбата на снимките-финалисти в страната.

Награди:

Първа награда:          1000 евро

Втора награда:          800 евро
Трета награда:           500 евро
Всеки един от останалите 9 финалисти ще получи насърчителна награда от 250 евро.

Крайният срок за участие в конкурса е 3 май 2010 г. на адрес

Фотоконкурс „Биоразнообразието. Всички ние сме част от него“

Представителство на Европейската комисия в България

ул. „Московска“ № 9

София 1000

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>