E-Mail 'Европейска седмица на мобилността' To A Friend

Email a copy of 'Европейска седмица на мобилността' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

3 коментара

1 споменаване

 1. viaexpo

  От 15-ти до 17-ти октомври стартираме изложението Sofia Sport & Healthy Life. Първото издание на събитието ще се превърне в място за представяне на марки и тенденции, за среща на вносители, производители, търговци и потребители.

  Въпреки бурното развитие на дигиталните технологии и медии, осъществяването на личен контакт с клиента е незаменимо предимство. Изложението Sofia Sport & Healthy Life e Business-to-Business изложение и дава възможност за увеличаване на продажбите чрез срещи между производители, търговци и дистрибутори от цялата страна. Те ще могат да докоснат, пробват, тестват и поръчат в кратък срок продуктите, от които се интересуват. Полза от участие в събитието е и събирането на актуална маркетингова информация за потребителските настроения по отношение на качество и цена.

  Крайните клиенти също ще бъдат поканени – посещението им ще бъде истинско изживяване за тях – то ще ги вдъхнови за промяна в „здравословна“ посока.

  Добра новина е, че част от публичен ресурс от 300 млн. евро по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 ще бъде насочен към индустриите за здравословен живот, нови технологии, производство на стоки и предоставяне на услуги, свързани с алтернативен туризъм и екстремни спортове.
  Факт е, че все повече българи търсят начини да подобрят своя здравен статус. Безспорно спортните активности и употребата на по-качествени и здравословни продукти играят съществена роля за постигане на тази цел. Всяко евро, вложено в спорт, спестява 3 евро разходи за здравеопазване, а обездвижването се определя като болестта на 21-ви век.

 2. pdk1616

  Не мога да пусна нито един филм въпреки че съм регистриран

  1. ilko

   Здравейте, На този етап можете да гледате само това, което се излъчва в момента. Предвиждаме в скоро време да има възможност да се избира филм по Ваше желание. Ще имаме ангажимент да Ви информираме, когато това стане възможно. Поздрави.

 1. Еко ТВ - Онлайн телевизия - Документални филми за България

  […] Европейска седмица на мобилността […]

Коментарите са забранени