E-Mail ' Световна екология и енергетика' To A Friend

Email a copy of ' Световна екология и енергетика' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 коментара

 1. любчо луков

  Виждате, че година и половина т.н.МОСВ /а всъщност сбирщина от неграмотни и мързеливи връзкари / не желае и не може да отговори, одобрена ли е по принцип т.н. защитена зона Рила-Буфер и какви са нейните граници?
  Защо: Защото в нея в момента продължава изграждането на няколко ВЕЦ-а собственост на Куюмджийски и Трактора, като за подставено лице се ползва един дебил-доземляк от с.Продановци, а и до сега всички реки в Самоковска община са защитени зони и затова в тях на осн. чл.118Ж, ал.1, т.4 и т.5 от ЗВ, както и според стр.72 от Приложение 7.1.7 на ПУРБ-Дунавски район И ДО СЕГА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВИ ВЕЦ Е ИМПЕРАТИВНО НЕДОПУСТИМО.
  Сградоцентралата на един от тези ВЕЦ-т.н.“Роса“ на р.Леви Искър в з. на с.Мала Църква е изградена върху земя-публична общинска собственост на Столична община и публична държавна собственост, с което Конституцията е най-престъпно нарушена.Изп.директор на Аг.по кадастър в грубо нарушение на закона издаде заповед, с която обяви тази земя за частна общинска собственост на Самоковска община, а тя я продаде на дебила.
  Но какво значение има това за Куюмджиите, Трактора и безкрайната измет от корумпирани прокурори?
  То всъщност други няма!!!
  Защо са забранени ВЕЦ-овете в зоните за защита на питейни води и в защитените зони? Защото при тях, както във водовземното им съоръжение, така и в старото речно корито гние органика-хиляди умрели биологични видове, мършата от които заразява водата, която малко по надолу отива в питейния водопровод от кота 1215м – за гр.София и други общини.Затова Законодателят е забранил императивно изграждането на нови ВЕЦ както на р.Леви Искър, така и на всички реки в Самоковска община, тъй като те носят питейната вода за няколко милиона души.
  21.01.2016г.

 2. любчо луков

  Какви са границите на новата защитена зона Рила-Буфер, одобрена по принцип на Биогеографския семинар, проведен на 11.10.2014г. в МОСВ с участието на ЕК, ЕП, учени от БАН и неправителствени природозащитни организации ?

Коментарите са забранени